Opis forum
Zamieszczam wstępny zarys stronki o klubach. Na naszej stronce z listy będzie się wybierać klub i będzie się pojawiać coś takiego. Zmieniajcie, piszcie co nie tak, itp.
http://docs.google.com/Doc?id=dcc4dg9q_ … te=dfs4xc3
Myślę, żeby zrobić jakiś arkusz w Wordzie do wypełnienia i porozsyłać do wszystkich lokali. Podałbym w nim jakieś zasady, limity znaków, itp. (plus oczywiście prośba o informowaniu o wszelkich zmianach). Potem bym tylko pozmieniał troszkę te informacje "po swojemu" i wszystko byłoby gotowe.
--------------------- 28.08.2008 ---------------------
Widzę wielki ruch na tym forum. ;) Jakiś czas temu dodałem parę zmian w tych informacjach o klubach/pubach. Pamiętam, że dodałem parkiet (dotyczy pubów). No ale jak nie ma uwag, to myślę, że wszystko jest zrobione świetnie. :P Jeżeli chodzi o komentarze, to ja bym zrobił tak, że mamy ileś tam osób, które będą wystawiać komentarze podpisując się własnym nazwiskiem (ksywką?). Ktoś gdzieś pójdzie i wystawi ocenę. No i robiłyby to jakieś rzetelne osoby, bo jak dalibyśmy możliwość komentowania każdemu (jak na Infoludku), to byłoby dużo mylących wypowiedzi (jak np. w Kafe Jerzy).
Pozwolę sobie tutaj napisać o podziale menu (na razie związany tylko z "Kulturą"):
Gdzieś tam pisałem, żebyście pomyśleli jaką nazwę wykombinować dla poddziału "Kino". Bo chciałem tam zamieścić też teatry i coś jeszcze. Przez ten czas nic mi nie przyszło do głowy, ale spojrzałem na Infoludka. Tam "kino", "teatr", "koncerty", itp. są oddzielnie. Ja raczej też tak zrobię. A "puby i kluby" są w dziale "lokale". Zobaczcie jak to wygląda, może zrobimy podobnie?
No i jeszcze jedna rzecz. Pamiętam, że mieliśmy kiedyś coś w stylu: "gdzie zjeść". Ciągle to mamy, czy zrezygnowaliśmy z tego działu?
Nie mogę odpowiadać na własny post... Mam nadzieję, że edycja będzie dla Was widoczna.
Ostatnio edytowany przez Stępa (2008-08-28 17:57:35)
heheh ;p dobra mi się podoba pomysł z wyglądem i opisem klubu/pub-u
kino itp. Można zrobić osobno bo tez jakoś nie mam pomysłu na nazwanie tego jakimś jednym wyrazem
Gdzie zjeść- fajnie byłoby mieć coś takiego tylko że problem polega na tym że żeby coś dobrze opisać to warto by spróbować a kto będzie chodził jeść co raz w innym miejscu a co ważniejsze kto będzie za to płacił
No już możesz odpowiadać na własny post
Nie trzeba by wszystkiego dokładnie opisywać. Wystarczy adres, rodzaj kuchni + parę pozycji z menu. I tak nigdy by się nam nie udało przejść przez wszystkie lokale w Szczecinie. ;) No ale to tylko takie pytanko było, bo jakoś mi się to przypomniało. :)