Opis forum
wow:) teraz TOP jest idealny!
opinia niezalezna: ".... ooo ... wow ... swietne...ale trzeba przyznac ze grafik ma talent ... ooo ... wow ... swietne
zaraz wysle krokie podsumowanie a propos menu! musi byc jasne i proste to pionowe po lewej i najciekawsze rzeczy w pasku na skróty - tak jak w tym projekcie pierwszym zrobione - wrzuce do tego jpega komentarze - a wszystkie najwazniejsze rzezcy w tej prezentacji sa a propos tresci - teraz Wy wybierzcie te rzeczy ktore sa Waszym zdaniem w tym momencie najważniejsze i spróbujcie w joomli to zamontowac
jeszcze raz gratulacje dla Miachla!
Lukasz dobra robota organizacyjna:) teraz te wszystkie pomysly zebrac w calosc - troche nie rozumiem numeracji w tych propozycjach menu.. wiec napisze oglny schemat na screene z projektu a reszte tresci dopasuj z twoich
a jak reszta reporterów? macie skompletowane materialy?
jakies pomysly na akcje promocyjne??
pozdrawiam
Dobrze, że wywaliłeś to biedne grafiti. ;) No i podpięcie się pod hasło Szczecina - również swietny pomysł. Jedyna rzecz, której mogę się przyczepić (na razie, bo nie mogę się teraz dokładnie temu przyjrzeć :P) to ta katedra (?) po prawej. Wygląda jak nasza, tylko że iglicę ma trochę nie taką jak trzeba. Może to tylko jakaś wizualizacja? Nie lepiej będzie zastąpić ten obrazek jakimś aktualnym? Tutaj masz parę zdjęć:
http://www.skyscrapercity.com/showthrea … 8&page=137
Ostatnio edytowany przez Stępa (2008-08-06 18:52:43)
Marta Ch. napisał:
Lukasz dobra robota organizacyjna:) teraz te wszystkie pomysly zebrac w calosc - troche nie rozumiem numeracji w tych propozycjach menu.. wiec napisze oglny schemat na screene z projektu a reszte tresci dopasuj z twoich
Dzięki za pochwałę, myślę że należy się całemu zespołowi ;p ja tylko czasem kogoś pogonie postaram się zrobić bardziej przejrzystą numerację menu, zebrać to wszytko do kupy. Jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę, ale jak coś będę miał telefon przy sobie.
ja mam urlop 11-14 wiec od nastepnego piatku do niedzieli mnie nie bedzie ani w szczecinie ani online.. wiec szykujcie sie na rozruch w drugiej polowie sierpnia;)
potem prawdopodobie w pierwszej polowie wrzesnia nastepny wyjazd mi sie szykuje wiec postaramy sie zrobic jak najwiecej po 17 sierpnia - do wrzesnia, ustalcie wczesniej kilka terminow na spotkania w tym czasie, to wszytsko obgadamy.. do piatku - (moze soboty) jestem online
chcielibyscie osobe kontaktowa od joomli? - np mailowe konsultacje jak w jakims miejscu bedzie problem? jak tak to dam namiary..
jak w ogole nastroje i wizje portalu? chyba dobre zadanie na wakacje.. co jeszcze powiecie ciekawego?
moze wrzucajcie pomysly na takie akcje bierzace jak w tej prezentacji wymyslalam.. i firmy z krotymi chcemy nawiazac wspolrace.. ja tylko czekam zeby ofery zaczac wysylac;)
ale to razem musimy przygotowac i uzgodnic jak bedzie bazowa tresc i bedzie dzialac strona.
pozdrawiam
M.Ch.